footscan® professionele software en hardware voor ganganalyse

Tot op heden blijft de combinatie van footscan® software en hardware ongeëvenaard in de wereld van dynamische drukmetingen. Geen enkel ander systeem combineert een sensordensiteit van 4 sensors per cm² met meetsnelheden tot 500 Hz. Bovendien kan het erg betrouwbare drukmeetsysteem tegen een stootje – zowat elk levend organisme op onze planeet heeft er al over gelopen voor tests, maar ook auto’s werden erop getest om te kijken naar de slijtage van de banden. De footscan® drukplaten hebben ten slotte ook een lange levensduur.

Mooi, maar bestaat er gebruiksvriendelijke software om te meten en die data te interpreteren? Jazeker, de footscan V9 biedt een bijzondere intuïtieve analsyetool voor iedereen die meer wil weten over de beweging van de onderste ledematen. De software biedt een platform om dynamische en statische analyses uit te voeren, 3D visualisaties te tonen, krachtengrafieken te genereren en vergelijkingen te maken tussen verschillende metingen van een patiënt of van patiënten onderling.

Tenslotte bestaat de mogelijkheid om in geval van problemen een concrete oplossing te bieden via de Phits™ designmodule. Wetenschappelijk onderbouwde algoritmes voorspellen op basis van de gemeten data een voorstel tot zool – een voorstel dat uw Phits™ expert uiteraard op elk punt kan aanpassen op basis van uw voorgeschiedenis of het inzicht van de expert.

Tevreden gebruikers

IT

Rudy is 55 jaar en werkt als IT-er in de verzekeringssector. Hij draagt al sinds z’n jeugd steunzolen, je mag hem dus gerust een...

Cross country skier, Noorwegen, 53 jaar oud

Phits Insoles brachten me weer op de been na een heel gemene fat pad blessure.

Owner Summit Health - the Netherlands

We improve people's sport experience by running great technology.

Nieuwsbrief