footscan® professionele software en hardware voor ganganalyse

Tot op heden blijft de combinatie van footscan® software en hardware ongeëvenaard in de wereld van dynamische drukmetingen. Geen enkel ander systeem combineert een sensordensiteit van 4 sensors per cm² met meetsnelheden tot 500 Hz. Bovendien kan het erg betrouwbare drukmeetsysteem tegen een stootje – zowat elk levend organisme op onze planeet heeft er al over gelopen voor tests, maar ook auto’s werden erop getest om te kijken naar de slijtage van de banden. De footscan® drukplaten hebben ten slotte ook een lange levensduur.

Mooi, maar bestaat er gebruiksvriendelijke software om te meten en die data te interpreteren? Jazeker, de footscan V9 biedt een bijzondere intuïtieve analsyetool voor iedereen die meer wil weten over de beweging van de onderste ledematen. De software biedt een platform om dynamische en statische analyses uit te voeren, 3D visualisaties te tonen, krachtengrafieken te genereren en vergelijkingen te maken tussen verschillende metingen van een patiënt of van patiënten onderling.

Tenslotte bestaat de mogelijkheid om in geval van problemen een concrete oplossing te bieden via de Phits™ designmodule. Wetenschappelijk onderbouwde algoritmes voorspellen op basis van de gemeten data een voorstel tot zool – een voorstel dat uw Phits™ expert uiteraard op elk punt kan aanpassen op basis van uw voorgeschiedenis of het inzicht van de expert.

Tevreden gebruikers

Wereldrecordhoudster marathon

Zonder de steun die deze zooltjes geven, zou ik niet in staat geweest zijn om na mijn operaties zo goed te herstellen en had ik...

14 jaar, voetballer

Ik had last van scheenbeenvliesontsteking tijdens het voetballen, dankzij deze steunzolen heb ik er geen last meer van en kan ik opnieuw 100% voor...

Head Athletic Trainer - Dallas Wings Basketball (WNBA)

As an Athletic Trainer, finding good Custom Insoles for the people I work with has been an ongoing challenge.

We started using Phits Insoles...

Nieuwsbrief