Over onze Phits zolen

Of u nu op zoek bent naar meer comfort tijdens uw alledaagse bezigheden, stevig in uw schoenen wil staan op het werk of uw potentieel maximaal wenst te benutten tijdens het sporten, met een paar op maat geprinte Phits kan het allemaal. U verkleint bovendien mogelijk het risico op toekomstige klachten aan uw voeten, enkels, knieën en zelfs aan uw heupen, rug en nek.


Powered by RS Print™

Phits Product Portfolio

Meer comfort voor je voeten
dag in
dag uit

Draagt u correctiezolen of steunzolen, maar ondersteunen ze te weinig of verslijten ze te snel? Bezoek dan zeker een Phits™ expert. Een paar Phits™ gaat een stuk langer mee en biedt een oplossing op maat voor problemen zoals overpronatie of -supinatie, hielspoor, plantaire fasciitis enzovoorts. Misschien hebt u nooit klachten ondervonden, maar hebt u een afwijkende voetafrol die risico’s op latere leeftijd inhoudt, dan kan een footscan® analyse bij een Phits™ expert u meer vertellen.

Lees meer

Zolen voor
sporters

Topsporter of receratieve jogger, u wilt zorgeloos sporten, vandaag én morgen. Het vergt soms veel van uw lichaam en het risico op blessures verhoogt. Extra ondersteuning van uw beweging kan helpen om van een blessure te genezen of, nog beter, om blessures te vermijden. Een paar Phits stuurt uw voeten ook nog eens in de goede richting om uw beweging efficiënter te maken. Met Phits kan je dus voluit voor je sport gaan!

Lees meer

Phits op
het werk

Phits steunzolen bieden een optimale oplossing voor werkschoenen en veiligheidsschoenen voor elk beroep. Bescherm uzelf tegen risico’s in de bouwsector, industrie, logistiek, zorgsector en horeca.

Als u niet de hele dag achter een bureau zit, begrijpt u het belang van gezonde voeten en degelijke schoenen om goed te kunnen functioneren op het werk. Niet enkel pijn aan de voeten zelf, maar ook kniepijn en chronische rugklachten kunnen het gevolg zijn van een slechte houding veroorzaakt door een slechte positie van de voeten of een verkeerd gangpatroon.

Laat je voeten geen bron van kopzorgen zijn en zorg ervoor dat uw voeten de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. 

Lees meer

Tevreden gebruikers

IT

Rudy is 55 jaar en werkt als IT-er in de verzekeringssector. Hij draagt al sinds z’n jeugd steunzolen, je mag hem dus gerust een...

Piloot, triatleet, 39 jaar oud

Phits zolen zijn voor mij DE oplossing voor een heel moeilijke, aanslepende fasciitis plantaris, ik zou ze aan iedereen aanraden!

Cross country skier, Noorwegen, 53 jaar oud

Phits Insoles brachten me weer op de been na een heel gemene fat pad blessure.

Nieuwsbrief